Praktijk

Iedereen is welkom bij Selinde Mondhygiënist.

Na haar opleiding tot tandartsassistente in Alkmaar begon Selinde’s mondhygiëniste-avontuur in Groningen. Daar heeft ze gestudeerd aan de Hanze Hogeschool en na enkele jaren werkervaring in een tandarts- en mondhygiëne praktijk, kwam de mogelijkheid een eigen praktijk op te zetten.
Corine van kapsalon Chin Fa bood Selinde een ruimte te huur aan in haar studio. Lang heeft ze er niet over na hoeven denken, haar droom kon sneller dan verwacht werkelijkheid worden.
De wachtruimte van de praktijk bevindt zich in de kapsalon. In de kapsalon hangt een huiselijke sfeer, waar u rustig kunt wachten.

Iedereen is welkom in de mondhygiënepraktijk van
Selinde Verlaat.

3859

Huisregels

Selinde Mondhygiënist hanteert een aantal huisregels om de samenwerking zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Graag de aandacht voor het volgende:

  • Zijn er persoonsgegevens gewijzigd, zoals adres of medicatiegebruik? Gelieve dit dan door te geven aan de mondhygiënist vóór de behandeling.
  • Een geplande afspraak annuleren of verplaatsen dient tenminste 24 uur van tevoren te gebeuren. Later geannuleerde afspraken worden in rekening gebracht.

 

Contactgegevens

Tel. 06-17966284
Gravenstraat 46
1621 CS Hoorn
info@selinde.nl

Privacyverklaring   © 2023 - Selinde Mondhygienist